Uw eigen villa laten bouwen

Met CAP D’OR kunt u uw villa bouwen op de voor u perfecte locatie waar dan ook in Spanje. Geheel naar eigen wens en ontwerp. We verlenen hierbij een uniek turn-key concept. Speciaal voor de klant die op zoek is naar een state-of-the-art nieuwbouw villa, gebouwd met de meest recente bouwtechnieken en voorzien van de faciliteiten die men vandaag de dag wenst voor optimaal wooncomfort.

Of u nu een woning wilt bouwen voor eigen gebruik of als investering met een maximaal rendement, u staat centraal.

d

Nieuwbouw

De hoogste kwaliteit op de mooiste locaties

CAP D’OR assisteert u gedurende het complete bouwtraject, van de aankoop van het grondstuk, het ontwerp en de ontwikkeling, tot aan de bouw en oplevering van de woning en eventueel zelfs bij de marketing bij doorverkoop. We werken hierbij enkel samen met de beste partijen op het gebied van constructie en design, zoals gerenommeerde architecten, technisch architecten en bouwbedrijven.

Aankoop bouwgrond

De selectie en keuze van het perceel is zo ongeveer het meest essentiële deel van het bouwtraject. Het perceel is de basis van uw project en is bepalend voor het vervolg. We bieden u een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan bouwpercelen aan de Costa Blanca en maken op basis van uw wensen omtrent ligging, zicht, faciliteiten in de omgeving en uw totaalbudget een persoonlijke selectie.

Ontwerp en ontwikkeling

Op basis van de keuze van het perceel en het verder in kaart brengen van uw specifieke woonwensen zal ons creatieve team aan de slag gaan met de eerste schetsontwerpen welke later technisch uitgewerkt worden met gedetailleerde plattegronden en realistische 3D artist impressies door één van onze samenwerkende architecten.

Investering

Wenst u een woning te bouwen als investering? Dan kunnen we u met onze jarenlange ervaring en kennis van de huidige Spaanse vastgoedmarkt uitstekend van dienst zijn. hierbij stellen we het rendement op uw investering centraal en houden we bij de ontwikkeling van uw project tevens rekening met de wensen van de hedendaagse veeleisende internationale koper.

Bouwbegeleiding

Tijdens het bouwproces zorgen we voor de communicatie en coördinatie tussen u als opdrachtgever en de vele partijen die aan bod komen zoals architecten en constructeurs. We helpen u bij het selecteren van de juiste partijen en we zorgen tijdens de bouw voor een intensieve technische begeleiding door regelmatige werfbezoeken en het bijwonen van bouwvergaderingen.

Interieur en inrichting

Uw huis in Spanje is niet compleet zonder een perfect bijpassend interieur. We kunnen daarom ook het volledige interieur voor u verzorgen. In samenwerking met één van de meest toonaangevende designerhuizen van Spaanse bodem, kunnen we geheel op basis van uw persoonlijke stijl, wensen en budget, uw woning voorzien van meubilair en decoratie.

Een selectie van onze nieuwbouw woningen

CAP D’OR werkt samen met de beste bouwbedrijven.

Model BEGOÑA PL.BAJA CENTRAL, Appartement te koop in urbanización Cumbre del Sol, gelegen pal aan het strand, in de gemeente Benitachell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord., Noord Costa Blanca. Model BEGOÑA PL.BAJA CENTRAL met 2 slaapkamers, 1 badkamers en 92 M2. Het complex Jardines de Montecala bestaat uit rug aan rug … Meer lezen

92 m² 2 bedden 1 bath
92 m² 2 bedden 1 bath

Villa met modern ontwerp in Lirios Design, Residentieel Resort Cumbre del Sol te Benitachell, een residentiële zone met prachtige zeezichten, de ideale plek om het hele jaar door te genieten. Villa Kreta is een open woning, gesitueerd op 1 verdieping die volop laat genieten van de Middellandse zee en overvloedige zonlicht. De 3 slaapkamers bevatten … Meer lezen

264 m² 3 bedden ц
264 m² 3 bedden ц

Exclusieve moderne designvilla gelegen in de promotie Lirios Design in het Residentiële Resort Cumbre del Sol, een gevestigde woonwijk aan de Costa Blanca met een prachtig uitzicht op de zee en een uitstekend klimaat om het hele jaar door van te genieten. Villa Rodas heeft een indeling die is ontworpen om bij elk verblijf optimaal … Meer lezen

473 m² 3 bedden ц
473 m² 3 bedden ц

Ons stappenplan

Wensenlijst

Samen met u stellen wij uw eisen en wensenlijst samen. Hoeveel slaapkamers en badkamers wilt u? Welke faciliteiten moeten er in de omgeving zijn?

Budget

Als financieel uitgangspunt houden we rekening met het totaalbudget dat u wenst te besteden en zorgen we voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Grondstuk

Op basis van o.a. uw locatiewensen, zon oriëntatie en budget maken we voor u een selectie van de meest geschikte bouwpercelen.

Design

Uw woonwensen worden door onze ontwerpers gegoten in een prachtig design rekening houdend met het perceel, het uitzicht en de lokale wetgeving.

Papierwerk

We verzorgen voor u alle documenten die nodig zijn voor de bouw van uw woning. Denk aan de contracten, vergunningen en verzekeringen.

Planning

We gaan met alle betrokken partijen een duidelijke planning maken voor de bouw en oplevering. Deze planning wordt door ons strak in de gaten gehouden.

Constructie

We zorgen voor de coördinatie tussen alle partijen, houden afspraken in de gaten en wonen alle bouw-vergaderingen bij. U wordt door ons volledig op de hoogte gehouden middels rapportages.

Service

Indien gewenst verzorgen wij voor u ook aanvullende zaken met onze partners. Denk aan het complete interieurdesign en tuinaanleg. Maak uw wensen kenbaar.