Zonnig appartement te koop in het centrum van Moraira. Het lichte appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Het appartement van 75 m2 heeft woonkamer met balkon, woonkamer, keuken met bijkeuken, twee slaapkamers en badkamer. Het is inclusief airconditioning in de woonkamer. Mogelijkheid om gesloten parkeerplaatsen met het appartement te kopen.

75 m² 3 bedden 1 bath
75 m² 3 bedden 1 bath

Modern appartement in perfecte staat te koop in het centrum van Moraira. Het appartement heeft 95 m2 en bevindt zich op de derde verdieping van een gebouw met lift. De woonkamer heeft een woonkamer met toegang tot het terras, keuken, slaapkamer, badkamer, slaapkamer met eigen badkamer en balkon. Het appartement is voorzien van airconditioning, garage … Meer lezen

95 m² 2 bedden ц
95 m² 2 bedden ц

Appartement op het strand met uitzicht op zee te koop in Moraira en met parkeerplaats. Het huis is op de eerste verdieping met lift, heeft glazen terras van de woonkamer met uitzicht, aparte keuken, slaapkamers met eigen badkamer en terras, tweede slaapkamer, badkamer en interieur patio. De accommodatie is met airconditioning uitgerust.

96 m² 2 bedden ц
96 m² 2 bedden ц

Gerenoveerd appartement te koop in het centrum van Moraira met lift. Het appartement is gelegen op een plein zonder verkeer en op de tweede verdieping. Het heeft een oppervlakte van 100 m2 en bestaat uit woonkamer, keuken met wasserij, slaapkamer met eigen badkamer, twee slaapkamers, badkamer en terras. Inclusief airconditioning warm / koud.

100 m² 3 bedden ц
100 m² 3 bedden ц

Appartement in het centrum van Moraira met uitzicht aan de voet van het strand. Het appartement ligt naast een prachtige laan op een derde verdieping met lift en heeft 71 m2. Het heeft een woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Het is in zeer goede staat en heeft airconditioning.

71 m² 2 bedden ц
71 m² 2 bedden ц

Penthouse te koop direct aan het strand van Fossa in Calpe , toeristische badplaats met alle voorzieningen en prachtige zandstranden . De 240 m2 appartement heeft drie slaapkamers , twee badkamers , woonkamer, keuken , grote serre en open terrassen met uitzicht op de zee en het zout . De woning is in uitstekende staat … Meer lezen

255 m² 3 bedden ц
255 m² 3 bedden ц